DVG maakt uitglijder in Drunen

De voetballers van de Liempdse derdeklasser DVG liep zondag op bezoek bij RKDVC in Drunen tegen een fikse nederlaag aan: 4-1.

De Drunenaren lieten het initiatief vooral bij de gasten en loerden op de counter. Met succes, want nog voor rust stond het 2-0.

In de eerste minuut trof de thuisploeg al doel. DVG was even later dicht bij de gelijkmaker, maar de poging mislukte. Vlak voor de pauze voorkwam de Liempdse keeper de 3-0. Hij raakte geblesseerd en werd in de tweede helft vervangen.

DVG liet het hoofd niet hangen en scoorde na rust: 2-1. RKDVC vond echter vrijwel meteen daarna het net weer. De bezoekers kregen nog twee kansen, maar maakten geen treffers meer. De gastheren schoten in de 86e minuut nogmaals raak: 4-1.

Zondag 27 november ontvangt DVG thuis in sportpark De Roode Bleek ODC. Aftrap om 14.00 uur.