Afbeelding
Foto: Bas van den Biggelaar, 2020.

Kletskassa voor klanten die praatje willen maken

Algemeen

De grootscheepse verbouwing van Jumbo Boxtel nadert haar voltooiing. De supermarkt telt straks ruim 1.900 vierkante meter vloeroppervlakte, krijgt onder meer twaalf kassa’s waar klanten zelf af kunnen rekenen én een kletskassa voor klanten die graag een praatje maken.

Boodschappen doen is behalve praktisch voor sommige klanten ook een sociale aangelegenheid. Een moment om mensen te ontmoeten en even bij te praten. De kletskassa helpt volgens Jumbo bij het terugdringen van eenzaamheid.

VERSE PRODUCTEN

De supermarkt wordt ruimer en overzichtelijker en bevat een groter assortiment dan voorheen. Er zullen onder andere vers bereide salades en belegde broodjes verkrijgbaar zijn. Het aanbod aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen neemt toe. 

Filiaalmanager Oskar Martens: ,,Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen.” Buiten komt een afhaalpunt waar klanten hun online bestellingen kunnen komen ophalen op het moment dat het hen uitkomt.

ACTIE

Op woensdag 30 november, de dag van de heropening, en donderdag 1 december, geldt een feestelijke actie. Alle klanten die dan voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart. Ook krijgen de eerste 150 klanten op de dag van de heropening een gratis bos gele bloemen.