Afbeelding
Foto: Hans Verberk

RKSV Boxtel met lege handen weg uit Mariahout

Algemeen

Het bezoek van RKSV Boxtel aan Mariahout leverde zondag een draak van een wedstrijd op. De gasten speelden pover en de thuisploeg, tevens ranglijstaanvoerder, was ook niet bijzonder sterk, maar won wel.

De eerste goede aanval van de Munselploeg begon en eindigde bij Stan Groenendaal, maar de inzet miste venijn. De gastheren openden na twintig minuten de score wel. Na een aanval over links viel de bal in het zestienmetergebied. Hij kon kinderlijk eenvoudig worden aangenomen en nog simpeler worden binnengeschoven.  

De bezoekers liepen wat achter de feiten aan terwijl Mariahout bleef doordrukken over de flanken en er een paar keer gevaarlijk uitkwam. Doelpunten vielen er verder niet in het eerste bedrijf.

De tweede helft was nog matiger dan de eerste. Boxtel wisselde vier keer, maar kreeg de machine niet aan het lopen. Viel er al een bal voor het doel, dan bleken beide ploegen het vizier niet op scherp te hebben. 

Gaandeweg werden er ook behoorlijk wat overtredingen gemaakt. Curieus moment: Invaller Tim Hulskes werd, met ogenschijnlijk zijn eerste gele kaart, van het veld gestuurd. Die scheidsrechterlijke beslissing nam niet weg dat Boxtel nergens aanspraak op kon maken en Mariahout zich geen kampioensploeg toonde.

Zondag 27 november speelt Boxtel thuis tegen Avesteyn, de aftrap is om 14.30 uur.