Kaasliefhebbers smullen door actie Proef! en Koetsier


Restaurant de Koetsier en delicatessenzaak Proef! Culinair hebben een gezamenlijke passie: kaas. Samen geven ze een smakelijk kaasdiner op vrijdag 4 november. Geen zware fondues, maar mooie kazen verwerkt in verfijnde gerechten.

Gasten worden verwend met een vijfgangenmenu: in elke gang wordt een bijzondere kaas gebruikt. Marco Vermeijs en Yvon Goossens van Proef! Culinair vertellen meer over de producten en de verhalen die erbij horen. Sommelier Martijn Coenen van restaurant de Koetsier zal de gasten voorzien van fraaie wijnen die passen bij het verrassingsmenu van chef Ayesta van Hoek. 

Het diner bij restaurant de Koetsier begint rond 19.00 uur in de lounge-hoek. Uiteraard begint de smaakbeleving direct met een amuse. Aansluitend worden de gasten meegenomen in de gastronomische beleving van een aantal fraaie kazen. Kosten bedragen 110 euro per persoon, inclusief aperitief, wijnarrangement en koffie met friandises als afsluiter. Reserveren kan via e-mail: info@restaurantdekoetsier.nl. De organisatoren wijzen erop dat niet altijd rekening gehouden kan worden met dieetwensen gezien de bewerkelijkheid van het menu.