Van links naar rechts: Lucas de Weger, Tom van Oorschot, Jurre de Hair en Luuk Zandbergen. Zij namen alle vier deel aan de clubkampioenschappen.
Van links naar rechts: Lucas de Weger, Tom van Oorschot, Jurre de Hair en Luuk Zandbergen. Zij namen alle vier deel aan de clubkampioenschappen. Foto: eigen collectie.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN MERLETTEN 


Maud en Mark beste tennissers in het enkelspel 

Bij de Boxtelse tennis- en padelvereniging De Merletten werden van 3 tot en met 10 september de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. In de enkelspelfinales voor de mannen en de vrouwen kwamen Mark Verhoeven en Maud Baaijens als beste uit de bus. Zij mogen zich dit seizoen de beste spelers van de club noemen.

Voor het eerst konden leden ook deelnemen aan het padelkampioenschap binnen de club. Daar werd gretig gebruik van gemaakt en leverde uiteindelijk als winnaar het duo Jeroen van Beers en Bas Kuijten op.

Ook de jeugd mocht tijdens het clubkampioenschap de rackets kruisen. Daar werd Tom van Oorschot eerste in de categorie jeugd oranje. Bij jeugd geel tot en met 13 jaar werd Sander van Dijk eerste en in dezelfde categorie tot en met 17 jaar was dat Ybo de Hair.


Uitslagen tennis

Clubkampioen vrouwen:        Maud Baaijens 

Clubkampioen mannen:        Mark Verhoeven

Jeugd oranje:        Tom v. Oorschot 

Jeugd geel t/m 13:        Sander van Dijk

Jeugd geel t/m 17:        Ybo de Hair

HD5:        Yannick Lourens/Yannic v. Gerven 

DD5:        Sharin Blommers/Karlijn Kruijff

GD6:        Jan en Ankie Welvaarts

DD7:        Nina v. Esch/Anouck v. Laarhoven

HD7:        Jeroen Beelen/Mark Verhoeven

Uitslagen padel

HD 1/2/3:        Jeroen v. Beers/Bas Kuijten

HD 5/6:        W. v. Griensven/Harnold Den Ouden 

GD 6/7:        Esther v. Houtum/Piet Langerwerf

DD 8/9:        Désiree v. Diessen/Liesbeth v. Esch

t Van links naar rechts: Lucas de Weger, Tom van Oorschot, Jurre de Hair en Luuk Zandbergen. Zij namen alle vier deel aan de clubkampioenschappen van De Merletten. Foto: eigen collectie.

Sander van Dijk (links) en Ybo de Hair waren twee van de drie jeugdkampioenen bij de clubwedstrijden van LTV De Merletten. Tom van Oorschot ontbreekt op de foto.