JW Roy opent het theaterseizoen in Podium Boxtel met ‘Kouwe Kermis’. De voorstelling sluit aan op het gelijknamige boek met cd dat een ode is aan de Brabantse wortels van de singer-songwriter.
JW Roy opent het theaterseizoen in Podium Boxtel met ‘Kouwe Kermis’. De voorstelling sluit aan op het gelijknamige boek met cd dat een ode is aan de Brabantse wortels van de singer-songwriter. Foto: Femke Hoogland.

Nostalgische avond met JW Roy in Podium Boxtel


Ooit laat JW Roy de hectiek van de Randstad achter zich en keert hij terug naar waar hij vandaan komt: de Kempen. De singer-songwriter staat morgen, vrijdag 23 september in Podium Boxtel met zijn voorstelling ‘Kouwe Kermis’. 

Begin dit jaar lanceerde JW Roy het boek met cd ‘Kouwe Kermis’. Acht thema’s werden vervat in evenzoveel verhalen en liedjes. Het getal verwijst naar zijn herkomst, de streek die de Acht Zaligheden heet. 

JW Roy treedt morgen, vrijdag 23 september op in het theater aan de Burgakker, de voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten via www.podiumboxtel.nl.


q JW Roy opent het theaterseizoen in Podium Boxtel met ‘Kouwe Kermis’, een ode aan zijn Brabantse wortels. Foto: Femke Hoogland.