Tijdens de open dag in Hobbycentrum Boxtel kregen bezoekers uitleg over het aanbod van workshops en toonden cursisten hun creaties.
Tijdens de open dag in Hobbycentrum Boxtel kregen bezoekers uitleg over het aanbod van workshops en toonden cursisten hun creaties. Foto: Hans van Doorn.

Hobbycentrum houdt senioren creatief bezig

Algemeen

Hobbycentrum Boxtel (HCB) hield gisteren open huis. In het cursusgebouw aan de Baroniestraat 105 vonden demonstraties plaats, waren werkstukken van cursisten te bewonderen en werd tekst en uitleg gegeven over het initiatief Seniorweb. 

De open dag toonde niet alleen welke activiteiten HCB allemaal aanbiedt. Bezoekers kunnen ook zelf in actie komen tijdens de workshop vrije dans. Wie deelnam aan de loterij maakte kans op vijf gratis lessen of een dit abonnement van zes weken voor een van de aangeboden hobby’s. 

NIEUW: FOTOCLUB

Donderdagmiddag 15 september start HCB om 13.30 uur met de fotoclub Haal meer uit je camera. Leden gaan met de camera aan de slag en bespreken hun werk met elkaar. Manja van der Heijden verzorgt de tweewekelijkse cursus: Zij besteedt aandacht aan techniek, er wordt geoefend met instellingen en mogelijkheden van de fotocamera. Iedere keer krijgen de deelnemers een opdracht mee. Het resultaat wordt uitg..