Volop activiteiten tijdens open dag Hobbycentrum


Hobbycentrum Boxtel (HCB) houdt zaterdag 3 september open huis aan de Baroniestraat 105. Demonstraties, werkstukken van cursisten, tekst en uitleg over het initiatief Seniorweb: bezoekers kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur een vol programma verwachten. 

De open dag toont niet alleen welke activiteiten HCB allemaal onderneemt. Bezoekers kunnen ook zelf in actie komen: tussen 13.30 en 13.50 uur mogen zij deelnemen aan de workshop vrije dans. Bovendien is een mooie prijs te winnen in een loterij: gratis deelname aan een van de cursussen (vijf lessen in totaal) of gedurende zes weken een gratis abonnement voor een van de aangeboden hobby’s. Een lot kost één euro en de trekking is om 15.30 uur.

NIEUW: FOTOCLUB

Donderdagmiddag 15 september start HCB om 13.30 uur met de fotoclub Haal meer uit je camera. Leden gaan met de camera aan de slag en bespreken hun werk met elkaar. Manja van der Heijden verzorgt de tweewekelijkse cursus: fotografie is haar passie: ,,Steeds ben ik op zoek mooiere en betere invalshoeken. Al jaren neem ik zelf deel aan cursussen en workshops, erg verrijkend.” 

Haar ervaringen deelt Van der Heijden graag met de leden van de nieuwe fotoclub. Daar wordt aandacht besteed aan techniek, geoefend met instellingen en mogelijkheden van de fotocamera. Iedere keer krijgen de deelnemers een opdracht mee. Het resultaat wordt uitgebreid gesproken. Deelname kost 85 euro per jaar; dat is het abonnementsgeld voor HCB. Aanmelden kan via www.hobbycentrumboxtel.nl.