De redactie vroeg vorige week naar de namen van deze twee voormalig inwoners van Lennisheuvel. Helma Rombouts herkent de rug van haar zoon John en diens kompaan van toen: Danny van Loon. Beiden waren destijds elf jaar uit. Foto: Piet van Oers | Beeldbank Boxtel, 1993.
De redactie vroeg vorige week naar de namen van deze twee voormalig inwoners van Lennisheuvel. Helma Rombouts herkent de rug van haar zoon John en diens kompaan van toen: Danny van Loon. Beiden waren destijds elf jaar uit. Foto: Piet van Oers | Beeldbank Boxtel, 1993. Foto: Piet van Oers | Beeldbank Boxtel.

ALLE UIT DE KAST VOOR GOUDEN JUBILEA

Kindervakantiewerk Lennisheuvel viert feest

Lennisheuvel viert feest in het eerste weekend van september. Van vrijdag tot en met zondag staat het dorp in het teken van twee jubilea. Zowel Kindervakantiewerk als voetbalclub LSV vieren dan hun vijftigjarig bestaan. 

Het feest van het Kindervakantiewerk is op vrijdag 2 september en volgt na twee dagen bouwdorp. De activiteiten staan in het teken van games, in de breedste zin van het woord. De afsluiting van het bouwdorp vindt vanwege het feest op vrijdag dit keer al op donderdag 1 september plaats. Dan wordt een vossenjacht georganiseerd met bekende gamepersonages die de jeugd moet opsporen.

IEDEREEN WELKOM

Als het bouwdorp op vrijdag weer is afgebroken, barst die dag vanaf 19.00 uur het gouden jubileumfeest van het Kindervakantiewerk los. Alle inwoners zijn welkom. De viering zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden, maar werd uitgesteld vanwege corona. Bij Orion is een expositie ingericht met foto's van de afgelopen vijftig jaar. Daarnaast zijn er tot 21.00 uur springkussens, een rodeostier en een levensgroot dartbord. Tot 01.00 uur is er live muziek van een coverband en dj-act Smokey & the Bandit. De entree is gratis.

LSV

Het uitgestelde halve-eeuwfeest van voetbalvereniging LSV start zaterdag 3 september met een veteranentoernooi en een muzikale avond voor alle inwoners. Er zijn optredens van Jan Biggel, Tim Schalkx en Frank van Weert. Kaarten à tien euro zijn te koop via lsv50jaar.nl. Zondag 4 september is er een reünie en receptie.

t De redactie vroeg vorige week naar de namen van de twee jongens op de foto. Helma Rombouts herkent de rug van haar zoon John en diens vriendje: Danny van Loon. Beiden waren destijds elf jaar. Foto: Piet van Oers | Beeldbank Boxtel, 1993.