De Bric-à-Brac in Luissel werd in 2019 goed bezocht. De markt georganiseerd door dagrecreatie en bed & breakfast D'n Hop zet een gezellige (Franse) sfeer neer.
De Bric-à-Brac in Luissel werd in 2019 goed bezocht. De markt georganiseerd door dagrecreatie en bed & breakfast D'n Hop zet een gezellige (Franse) sfeer neer. Foto: Albert Stolwijk.

BROCANTE MARKT OOK IN DE AVOND

Festiviteiten in buurtschap Luissel bij b&b D'n Hop

Bij dagrecreatie en bed & breakfast D'n Hop aan de Luissel 19 staat 26 en 27 augustus in het teken van muziek en brocante.  

De festiviteiten beginnen op vrijdag 26 augustus met een optreden van singer-songwriter Dries Bongaerts. De jonge zanger, die Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder als zijn voorbeeld heeft, speelt die avond vanaf 20.30 uur in een intieme setting op zijn gitaar en mondharmonica. Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via info@dnhop.nl.

Zaterdagavond 27 augustus wordt er bij D'n Hop voor het eerst in de avond een brocante markt gehouden tussen 19.00 en 21.30 uur. Er is dan tevens een optreden van de Boxtelse band VanBakkus. Een dag later is de vertrouwde snuffelmarkt van 10.00 tot 16.00 uur, dit keer met live muziek van Encore, een gezelschap dat Franse chansons zingt. Op beide dagen is de entree gratis.


p De Bric-à-Brac in Luissel wordt georganiseerd door dagrecreatie en bed & breakfast D'n Hop die een gezellige (Franse) sfeer neerzet. Foto: Albert Stolwijk, 2019.