Zomerclub HCB: workshops in vakantietijd

In deze tijd, als veel mensen met vakantie zijn, is het aanbod van Hobbyclub Boxtel (HCB) des te groter. Maandag ging de HCB-zomerclub van start met een reeks van bijna dertig verschillende workshops en activiteiten.

Het programma van komende week omvat een wandeltocht van Vught naar Oisterwijk, een workshop fotografie en een kaartmiddag op maandag 8 augustus. Dinsdag 9 augustus om 13.30 uur start in HCB aan de Baroniestraat 105 een workshop intuïtief mandalatekenen. Een dag later, woensdag 10 augustus, kunnen liefhebbers van 13.00 tot 16.00 uur op locatie buiten schilderen. In welke tuin de penselen tevoorschijn komen, horen de deelnemers na inschrijving.

Vrijdag 12 augustus is er een heel scala aan activiteiten in HCB: brood bakken, een houten miniatuur bouwen, navigeren met de smartphone en luisteren naar verhalen van Marike Verschoor.

Nadere informatie over aanvangstijden, deelnamekosten en inschrijving is te vinden op www.hobbycentrumboxtel.nl. Hoewel de inschrijftermijn van onder meer de wandeltocht al is afgelopen, laat HCB weten dat aanmelden toch zinvol is omdat de periode soms wordt opgerekt.