Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

R-NEWT, ODC en B-TOWN WERKEN SAMEN

ZomerTijd: sport en spel
voor Boxtelse jeugd

Op het hoofdterrein van voetbalclub ODC aan de Platanenlaan in Boxtel vond gisteren de eerste sport- en spelmiddag van jongerenorganisaties R-Newt en B-Town plaats. De hele maand augustus zijn er op woensdag en vrijdag soortgelijke jeugdactiviteiten onder de noemer ZomerTijd. Op donderdag wordt ZomerTijd op andere plekken aangeboden.

Samen met de voetbalvereniging kiezen R-Newt en B-Town er dit jaar voor om de thuisblijvers in beweging te houden. Kinderen kunnen deze maand nog drie woensdagmiddagen komen voetballen op het kunstgras bij kantine De Boemerang. Daar worden op vrijdagmiddagen diverse spelletjes aangeboden. Beide dagen kan de jeugd er tussen 14.00 en 17.00 uur terecht. 

Op vier donderdagen kunnen jongeren zich op andere plekken uitleven. Vandaag was dat bij Hoogheem en de skateramp aan de Maastrichtsestraat in Boxtel-Oost. Volgende week (11 augustus) is het sportveldje in de wijk Zandvliet (Corpus) the place to be en een locatie in de wijk Selissenwal. Op 18 augustus is de jeugd in Liempde aan de beurt en op 25 augustus strijken de jongerenwerkers opnieuw neer bij de skateramp en bij de pannakooi in Boxtel-Oost. Op al deze locaties duurt ZomerTijd van 13.00 tot 17.00 uur. Vragen over de precieze locaties van ZomerTijd in Selissenwal en Liempde die deze krant aan de organisatoren stelde, bleven onbeantwoord.

Vooraf aanmelden is niet nodig.