Jorden Oerlemans werpt zijn hengel uit onder toeziend oog van zijn vispartner Feest van Haaren (links, zittend). De leden van de Boxtelse Hengelsportvereniging Ons Genoegen dingen mee naar de prijs voor beste karpervisser.
Jorden Oerlemans werpt zijn hengel uit onder toeziend oog van zijn vispartner Feest van Haaren (links, zittend). De leden van de Boxtelse Hengelsportvereniging Ons Genoegen dingen mee naar de prijs voor beste karpervisser. Foto: Hans Verberk.

Hengelen naar karpers rond Leijsenven

Aan de oevers van Leijsenven in park Molenwijk staan de komende vrijdagen vissers te hengelen naar karpers. HSV Ons Genoegen is er namelijk gestart met karperwedstrijden voor koppels, onder hen Feest van Haaren (op de foto: zittend links) en Jorden Oerlemans. Vrijdag was de aftrap, 8 juli vindt de laatste visavond plaats met aansluitend om 23.45 uur de prijsuitreiking. Het duo dat na drie avondjes vissen het hoogste gewicht heeft laten noteren, wint de competitie. De twee hoogste dagscores tellen. Er wordt telkens tussen 18.00 en 23.30 uur gevist. Foto: Hans Verberk.