Vlnr: Henk van der Steen, Merel Pouwels, Henny van Kronenburg, Stijn van Abeelen en Teun de Laat zijn vijf van de negen jubilarissen die binnenkort in het zonnetje worden gezet.
Vlnr: Henk van der Steen, Merel Pouwels, Henny van Kronenburg, Stijn van Abeelen en Teun de Laat zijn vijf van de negen jubilarissen die binnenkort in het zonnetje worden gezet. Foto: Gerard Schalkx.

JUBILARISSEN GEVEN CONCERTEN


Twee dagen feest voor leden fanfare Concordia

Met twee concerten achter elkaar staat De Serenade op zaterdag 9 en zondag 10 juli helemaal in het teken van de jubilarissen van fanfare Concordia. Die starten respectievelijk om 20.00 en 14.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Negen leden worden dat weekeinde geƫerd

Marinus van de Sande, Tom van Aarle, Herman van den Heuvel, Henk van der Steen, Henny van Kronenburg,  Teun de Laat, Stijn van Abeelen, Merel Pouwels en Bas Oremans. Samen is dit negental goed voor liefst 285  jaar samen muziek maken. Voor een aantal van hen stond al eerder een concert gepland, maar dat werd vanwege de toen geldende coronamaatregelen geannuleerd. Tijd dus om dit in te halen met twee dagen feest op rij. In multiculturele accommodatie De Serenade aan de Oude Dijk 117 passeren verschillende favoriete nummers van de jubilarissen op het programma.

LOCO

Zaterdag treden drie van de jongere leden op: Merel, Teun en Stijn. Het feest op die avond staat ook in het teken van LOCO. Onder die naam repeteren een aantal van de wat jongere muzikanten van de fanfare op vrijdag. Zij spelen wat lossere en meer feestelijke muziek. De muzikale voorstelling voor de overige jubilarissen die 10 juli vanaf 10.00 uur Beide concerten zijn gratis toegankelijk. Een half uur voordat de shows beginnen, is De Serenade geopend.

Vlnr: Merel Pouwels, Stijn van Abeelen, Henk van der Steen, Henny van Kronenburg en Teun de Laat van fanfare Concordia spelen in het weekeinde van 9 en 10 juli hun favoriete nummers tijdens de jubilarissenconcerten in De Serenade.
Vlnr: Henk van der Steen, Merel Pouwels, Henny van Kronenburg, Stijn van Abeelen en Teun de Laat van fanfare Concordia spelen in het weekeinde van 9 en 10 juli hun favoriete nummers tijdens de jubilarissenconcerten in De Serenade.
Vlnr: Merel Pouwels, Stijn van Abeelen, Henk van der Steen, Henny van Kronenburg en Teun de Laat van fanfare Concordia spelen in het weekeinde van 9 en 10 juli hun favoriete nummers tijdens de jubilarissenconcerten in De Serenade.