Nol Reuser uit Lith weet oude, rubberen banden weer tot leven te wekken. De levendige creaties van de kunstenaar wekken tot de verbeelding.
Nol Reuser uit Lith weet oude, rubberen banden weer tot leven te wekken. De levendige creaties van de kunstenaar wekken tot de verbeelding. Foto: Gerard Schalkx.

Rare vogels van Reuser in Liempdsen Herd

Rare vogels in Liempdsen Herd


Bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd staat de hele maand juli vol met wel heel bijzondere creaties. Tijdens openingstijden is een expositie van Nol Reuser uit Lith te zien. De kunstenaar maakt van oude banden nieuwe kunstobjecten, waaronder vogels en paarden. 

Ook enkele door Reuser gemaakte schilderwerken zijn tijdens de expositie te zien. De Lithenaar won in 2017 met zijn werk Are you 'tokking' to me? uit diens reeks Rare Vogels de Publieksprijs voor Schilderij van het Jaar in 2017, een wedstrijd waar iedere kunstschilder aan kon deelnemen. 

OPEN

Deze week heeft hij zijn expositie ingericht. D'n Liempdsen Herd is op dinsdag en donderdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 16.00 uur.