Van links naar rechts: Robert Jan de Weger van Lionsclub Dommel & Aa, John Brusselers, eigenaar van recreatiepark De Langspier en Jos Hermans, vicevoorzitter van stichting Leergeld Boxtel.
Van links naar rechts: Robert Jan de Weger van Lionsclub Dommel & Aa, John Brusselers, eigenaar van recreatiepark De Langspier en Jos Hermans, vicevoorzitter van stichting Leergeld Boxtel. Foto: Peter de Koning.

Naar De Langspier dankzij Leergeld

Algemeen

Zo’n veertig gezinnen met een smalle beurs kunnen het hele zomerseizoen zwemmen en genieten in recreatiepark De Langspier. Stichting Leergeld Boxtel ontving in mei 7.500 euro van Lionsclub Dommel & Aa en besteedde dit geld aan gezinsabonnementen voor minima.

De Lions hielden ruim een maand geleden een golfevenement en de opbrengst daarvan was bestemd voor stichting Leergeld. President Robert Jan de Weger van de serviceclub overhandigde in mei een fraaie cheque. Om kinderen ook ‘s zomers mee te laten doen met hun vriendjes, besloot Leergeld de bijdrage van de Lions te besteden aan abonnementen van De Langspier. Papa en mama mogen mee om toezicht te kunnen houden op hun kroost. John Brusselers, eigenaar van De Langspier, gaf een vriendelijke korting, tot vreugde van Jos Hermans, vicevoorzitter van Leergeld Boxtel.