AVOND VOOR ALLE WIJKBEWONERS

Ontmoetingsavond met 
professionals Selissenwal

Kennismaken met de wijkagent van Selissenwal of wijkwethouder Wim van der Zanden. Dat is het doel van de ontmoetingsavond die Platform Selissen donderdag 2 juni in gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof houdt.

Het wijkorgaan hield voorheen jaarlijks een algemene bijeenkomst waarbij de politie, gemeente, welzijnsorganisaties en de woonstichting bij aanwezig waren. De afgelopen twee jaar kon de avond niet doorgaan en in de tussentijd zijn er ook veel professionals die de Boxtelse wijk actief waren alweer gestopt of vervangen. ,,Daarom leek het ons goed om de nieuwe gezichten die er in Selissenwal voor zorgen dat het er veilig en fijn wonen is voor iedereen voor te stellen aan de bewoners", aldus voorzitter Jan Pennings van Platform Selissen.

Te gast zijn op 2 juni onder meer burgemeester Ronald van Meygaarden, wijkagent Hicham Argani, wijkmakelaar Hans Mols, wethouder Van der Zanden, de jongerenwerkers van R-Newt en de buurtondersteuner en wijkconsulent van welzijnsorganisatie ContourdeTwern.

ONDERWERPEN MELDEN

De avond is specifiek voor alle inwoners van Sellissenwal, die hebben onlangs ook een uitnodiging in de bus gehad. Zij kunnen tijdens de bijeenkomst ook onderwerpen extra onder de aandacht brengen die bijvoorbeeld spelen in hun buurt. Dit kunnen zij melden vóór 2 juni via e-mail: platformselissen@ziggo.nl of telefonisch: 06-41 72 84 29.

De ontmoetingsavond in De Walnoot begint om 19.15 uur. Naast een inleiding en een woordje van de burgemeester zijn er tafelgesprekken met alle wijkwerkers. Dit duurt tot 22.15 uur.