Verschillende jeugdleden van Defence Center Boxtel behaalden trofeeën tijdens een demonstratietoernooi in Den Bosch bij GM Gym.
Verschillende jeugdleden van Defence Center Boxtel behaalden trofeeën tijdens een demonstratietoernooi in Den Bosch bij GM Gym. Foto: Eigen collectie.

Kickboksers bezorgen Defence Center Boxtel fraaie verjaardag

Defence Center Boxtel (DCB) viert deze maand zijn eerste verjaardag. De jeugdleden zorgden voor een fraai cadeau door zondag in Den Bosch prijzen te pakken. 

Coaches Nabil Loubann en Atmana Qoubbane zijn trots op de prestaties tijdens de demonstratiewedstrijd van de Bossche GM Gym. ,,De afgelopen tijd hebben de jeugdleden enorm hard getraind. Nadat ze eerder een kickbokswedstrijd hadden meegemaakt, wilden ze dit succes evenaren." Loubann en Qoubbane zorgden ervoor dat de jeugdleden goed voorbereid in de ring stapten. 

Geïnteresseerden kunnen altijd twee proeflessen volgen bij DCB in het gymzaaltje van brede school De Wilgenbroek aan de Dr. De Brouwerlaan 74. Dit kan in boksen, kickboksen of taekwondo. Ook is er een vrouwenavond. Meer informatie: www.defencecenterboxtel.nl. (Foto: eigen collectie).