Ferry Segers met het boek Kort & Prachtig waarvan hij een van de medeauteurs is. Het drukwerk werd zaterdag in Utrecht gepresenteerd.
Ferry Segers met het boek Kort & Prachtig waarvan hij een van de medeauteurs is. Het drukwerk werd zaterdag in Utrecht gepresenteerd. Foto: Eigen collectie.

Ferry Segers presenteert Kort en Krachtig

De derde editie van het boek Kort en Krachtig, waarvan Boxtelaar Ferry Segers een van de medeauteurs is, werd zaterdag gepresenteerd in Utrecht. 

Segers is verre van de enige auteur. Liefst 44 verschillende schrijvers hebben eraan gewerkt. Het drukwerk bestaat uit 'ultrakorte verhalen' van maximaal 99 woorden. Deze vormen samen echter wel een geheel.

Aan de twee eerdere delen die zijn verschenen van uitgeverij Ambilicious uit Breda namen ook al tientallen auteurs deel. Segers, die vier verhalen in het boek voor zijn rekening nam, was aanwezig bij de presentatie in de Utrechtse bar Josefien.

Hij staat in zijn woonplaats vooral bekend om zijn strip Fred Dommelaar, wekelijks in huis-aan-huisblad De Meierij Boxtel.