Nadja Jungmann, lector 'Schulden en Incasso' bij Hogeschool Utrecht.
Nadja Jungmann, lector 'Schulden en Incasso' bij Hogeschool Utrecht. Foto: eigen collectie.

Landelijk bekende budgetcoach naar 'Praat'

Over geld 'Praat'-en wij niet? Daar denken bibliotheek Boxtel en Brabants Centrum anders over. Na twee succesvolle eerdere edities staat donderdag 9 juni een nieuwe aflevering van de discussieavond door beide organisaties op de rol. Het aanpakken en voorkomen van geldproblemen staat daarbij centraal. Tussen 20.00 en 22.00 uur gaan vijf bijzondere gasten met elkaar in gesprek, onder hen budgetcoach Eef van Opdorp, bekend van het RTL4-programma Uitstel van Executie.

De vrij toegankelijke bijeenkomst vindt plaats op een toepasselijke locatie: kringloopwinkel Het Goed aan de Industrieweg. Van 20.00 tot 22.00 uur gaan vijf bijzondere gasten met elkaar en met de zaal in gesprek. Televisiepersoonlijkheid Van Opdorp is budgetcoach en zit aan tafel met Nadja Jungmann, lector aan de Hogeschool Utrecht. 

De gesprekken vinden plaats onder leiding van Marlies Germanus van de regionale bibliotheekorganisatie Huis73 en Rens van den Elsen van Brabants Centrum. Daarnaast is de tafel gevuld met ervaringsdeskundige Joyce van Helvoirt, Toon van der Sloot (Vincentiusvereniging) en wethouder Mariëlle van Alphen. Het programma is mede tot stand gekomen in samenwerking met  welzijnsorganisatie ContourdeTwern.

Mee'PRAAT'-en

Wie ideeën heeft wat er beter kan, dit onderwerp van een heel andere kant bekijkt of graag geïnspireerd wil worden, is welkom de discussieavond te bezoeken. De toegang is gratis. Aanmelden kan via: huis73.op-shop.nl/1139/praat-geld.

Eef van Opdorp is bekend van het RTL4-programma Uitstel van Executie.