Op de voorgrond v.l.n.r. Sara del Maffeo, Bo van Erp en Vera Willems. Op de achtergrond v.l.n.r. Roosje Verboom, Jara van der Aa, Fay Gregoire van Wanted en danslerares Laura Mazza.
Op de voorgrond v.l.n.r. Sara del Maffeo, Bo van Erp en Vera Willems. Op de achtergrond v.l.n.r. Roosje Verboom, Jara van der Aa, Fay Gregoire van Wanted en danslerares Laura Mazza. Foto: Marc Cleutjens.

What’s Up, Angela on Stage?

Angela on Stage. Dat is de naam van het muziekfestival dat zondag 29 mei onder regie van de Angelaschool wordt gehouden in en om café D’n Boer aan de Corpus in Boxtel. Niet alleen Angela’s Project beklimt de bühne, ook alle bands die uit deze muziekgroep voortkomen staan op het podium. Een interview met Sara (8), Bo (11), Vera (11), Laura (17), Jara (16), Fay (17) en Roosje (17).

Sara, jij bent de jongste deelnemer van Angela on Stage. Wat ga je doen? ,,Ik houd heel erg van zingen en ben een van de zangeressen van Angela’s Project. Ik zit nog niet op zangles, maar zing thuis heel veel. Mijn vader is muzikant, dus ik denk dat ik daarom ook van muziek houd. Ik zing bijvoorbeeld ‘Dat heb jij gedaan’ van Meau en ‘Scars To Your Beautiful’ van Alessia Cara.”

Bo en Vera, jullie zijn lid van het dansteam? ,,Klopt, met vijftien dansers gaan we drie keer optreden”, vertelt Bo. ,,We repeteren elke woensdagmiddag en vinden het best spannend hoor”, vult Vera aan. ,,Maar omdat we met z’n allen samen optreden, valt het gelukkig mee.” Bo: ,,We hebben al een keer gedanst tijdens de opening van de Koningsspelen, dat was heel leuk.”

Laura, jij geeft dansles toch? ,,Ja, samen met vriendin Maud ondersteun ik het Dansteam. Na een warming-up dansen we elke week op een mix van lekkere dansliedjes, zoals ‘Touch’ van Little Mix. Zelf was ik vroeger ook lid van het Dansteam. Ik vind het leuk om nu als oud-leerling terug te zijn.”

Fay, Jara en Roosje, jullie vormen samen Wanted. Wat is jullie repertoire? ,,We zingen Nederlandstalige en Engelse covers, bijvoorbeeld van Bruno Mars en Susan & Freek”, vertelt Fay. ,,Ik begeleid Fay en Jara op piano”, vult Roosje aan. ,,Ik zing en speel ook gitaar”, zegt Jara.”


u Op de voorgrond v.l.n.r. Sara del Maffeo, Bo van Erp en Vera Willems. Op de achtergrond v.l.n.r. Roosje Verboom, Jara van der Aa, Fay Gregoire van Wanted en danslerares Laura Mazza. Tekst en foto: Marc Cleutjens.