Koppen Bouw en Onderhoud uit Liempde realiseerde in 2018 de nieuwe passage naast het gemeentehuis. Die werd later Januspad gedoopt.
Koppen Bouw en Onderhoud uit Liempde realiseerde in 2018 de nieuwe passage naast het gemeentehuis. Die werd later Januspad gedoopt. Foto: Henk van Weert.

Koppen Bouw neemt Akki over

Algemeen

Het Boxtelse aannemingsbedrijf Akki maakt sinds deze week deel uit van Koppen Bouw en Onderhoud. Eigenaar Akki Appeldoorn verhuist mee naar het bedrijf van Hendrie Koppen, dat gevestigd is aan de Bergstraat in Liempde. Dat groeit door de overname naar een team met circa veertig vaste medewerkers voor onder meer verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. 

Akki Bouwteam is een allround bouwbedrijf met dertig jaar ervaring in verbouw, renovatie en uitbreiding van vooral woningen en villa’s in de regio Boxtel. Voortaan vinden alle activiteiten plaats vanuit Liempde, waar Appeldoorn ondersteuning en advies gaat geven. De projecten die zijn bedrijf momenteel onderhanden heeft, worden door de medewerkers vakkundig afgerond. Nieuwe opdrachten worden uitgevoerd door Koppen, waar de huidige medewerkers van Akki Bouwteam in dienst treden.

Koppen voert projecten in een straal van circa veertig kilometer rondom de vestiging. ,,Onze doelstelling is binnen deze regio onze diensten te kunnen blijven verlenen wanneer mensen ons nodig hebben”, stelt directeur Koppen. Hij ziet de toekomst vol vertrouwen en ..