Voordelig tennissen in de zomermaanden

De tennisverenigingen De Merletten, Munsel en De Peppelieren bieden sportievelingen een compact en voordelig zomerlidmaatschap. De aanbiedingen verschillen wel enigszins per club.

Bij De Merletten, gevestigd in park Molenwijk, mogen volwassenen voor 39 euro in juni, juli en augustus onbeperkt tennissen en padel spelen. Bij het aanbod hoort een tennis- of padelclinic. Jeugd kan tot en met 31 december lid worden voor 25 euro en krijgt dan twee gratis tennislessen. Aanmelden kan via de website www.ltvdemerletten.nl.

Tennisvereniging Munsel blijft niet achter. Ook zij lanceert een zomeraanbod. Onbeperkt tennissen in juni, juli en augustus voor 45 euro, inclusief een clinic, twee lessen en deelname aan een toernooi. Junioren betalen 33 euro. Aanmelden kan via e-mail: zomerchallenge@ltvmunsel.nl.  

Bij De Peppelieren in Liempde betalen racketsporters veertig euro voor een lidmaatschap van juli tot en met september. Ze mogen daarvoor naar hartenlust tennissen en padellen. Juni erbij pakken kost een tientje meer. Inschrijven is mogelijk via de website www.peppelieren.nl.