Afbeelding
Foto: Henk van Weert

Ook rolstoelen te leen bij Boxtelse apotheken

Bij Boots Apotheken kunnen bezoekers binnenkort ook zorghulpmiddelen lenen. Er komt namelijk een uitleenpunt van Medipoint, de grootste aanbieder van Nederland op dit gebied. Daardoor kunnen klanten ook in de Boxtelse apotheken bij winkelcentrum Oosterhof en aan de Bosscheweg terecht voor onder meer rolstoelen en elleboogkrukken. 

De samenwerking tussen Boots en Medipoint moet eraan bijdragen dat zorghulpmiddelen voor iedereen eenvoudig toegankelijk zijn. Niet onbelangrijk, denken deze bedrijven: aangezien mensen naar verwachting op steeds hogere leeftijd thuis blijven wonen, is het handig om zorg zo dicht mogelijk bij de voordeur te hebben. 

Hoewel de uitleenpunten op korte termijn worden geopend, is niet bekend vanaf welke exacte datum mensen gebruik kunnen maken van de service.

BEPERKT AANBOD

Bij de uitleenpunten in de apotheken is een beperkt assortiment aan zorghulpmiddelen beschikbaar zoals elleboogkrukken, rolstoelen, kraamproducten en douche- en toilethulpmiddelen. Het uitgebreide aanbod is te vinden via de website www.medipoint.nl/locaties.