FIKSE NEDERLAAG VOOR LENNISHEUVEL

LSV kan sterk begin bij Dosko'32 niet doorzetten

Hoewel de openingsfase in Duizel tegen Dosko'32 goede hoop bood voor LSV, liep de club uit Lennisheuvel al snel achter de feiten aan. Na 90 minuten spelen stond het 4-0 en waren de geel-blauwen een illusie armer.

LSV begon sterk aan de wedstrijd en werd veel aan de bal gelaten door de tegenstander. Ruim twintig minuten had het er alle schijn van dat het een spannende wedstrijd zou worden en dat de gasten het eerste doelpunt zouden komen. Maar in de 23e minuut ging het mis. Na balverlies op de helft van Dosko'32 kreeg de Duizelse spits het leer in de kluts mee en wist zijn ploeg op een 1-0 voorsprong te zetten.

MEER KANSEN

Heel veel deed het de LSV'ers niet, ze wisten dat als ze hetzelfde zouden blijven spelen dat de kansen dan vanzelf zouden komen. En dat gebeurde ook. Maar Roel Welvaarts (twee keer) en Luuk Hobbelen kregen de bal niet tussen de palen. Daardoor bleef het 1-0 bij rust, maar was de hoop op een goede uitslag nog niet vervlogen.

Tegenstanders Dosko'32 kwam in de tweede helft sterk uit de kleedkamer en kreeg langzamerhand meer grip op de wedstrijd. In de 52e minuut kwamen de Duizelnaren over de linkerkant dicht bij het doel van LSV, maar Teun de Jong greep in met een sliding. De scheidsrechter wees echter naar de stip en de penalty werd benut.

Hierna was de wedstrijd gespeeld. De gastheren kregen de overhand, kwamen onder de druk van LSV uit en zagen hun voorsprong zelfs nog vergroten naar 3-0. Wladimir Killie zag vlak daarna zijn mogelijke eretreffer op de lat terecht komen.

VERDEDIGEN

In het laatste kwartier kon LSV alleen nog verdedigen en probeerde de laatst linie zoveel mogelijk aanvallen af te slaan. Toch wist Dosko'32 in de laatste minuut nog de 4-0 te scoren. Na de aftrap floot de scheidsrechter snel voor het einde van de wedstrijd.

Heden, donderdag 12 mei, speelt LSV een uitwedstrijd tegen SVSOS, die begint om 19.15 uur. Zondag 15 mei treedt de ploeg in eigen huis aan tegen Terlo. Dan rolt de bal vanaf 14.30 uur.