Mieke Mosink, Ingeborg Smulders, Loes van Bussel en Saskia de Koeijer (vlnr) vormen met Désirée Poell (niet op de foto) samen Idslm Adventures of Wonderband. Voor één dag organiseren zij een groot Boxtels koor om voor meer verbinding en positiviteit in de samenleving te zorgen.
Mieke Mosink, Ingeborg Smulders, Loes van Bussel en Saskia de Koeijer (vlnr) vormen met Désirée Poell (niet op de foto) samen Idslm Adventures of Wonderband. Voor één dag organiseren zij een groot Boxtels koor om voor meer verbinding en positiviteit in de samenleving te zorgen. Foto: Albert Stolwijk.

Eendagskoor zingt 'One Day' in zaal De Rots

Voor één dag een grote Boxtelse zanggroep. Die moet zondag 17 juli op het podium staan in gemeenschapshuis De Rots. Wie mee wil doen, kan zich tot en met vrijdag 20 mei aanmelden. Op het programma staat het nummer One Day van Matisyahu.  

Er kunnen maximaal 150 mensen meedoen aan het evenement dat onder muzikale leiding staat van Karin Tooren. Voordat de samenzang van start gaat, wordt er op de dag zelf geoefend. Er is een workshop en naast Tooren spelen ook een aantal muzikanten van de band Saab uit Esch mee. De deelnemende zangers vormen tegelijkertijd het publiek.

De muzikale dag in De Rots start om 10.00 uur en duurt tot circa 15.30 uur. Aansluitend worden de deelnemers uitgenodigd voor een drankje. Deelnemers betalen een bijdrage van 8,88 euro.

Iedereen van zestien jaar en ouder uit de gemeente Boxtel kan zich aanmelden via e-mail: adventures.of.wonderband@gmail.com. Dit onder vermelding van naam en eventueel welke stem iemand graag zingt. Deelnemers krijgen een mail terug met alle nodige informatie.