Afbeelding
Foto: eigen collectie.

De toekomst van voedsel op Aarde

Algemeen

Consumenten, activisten, industrie, boeren, banken en andere belangrijke schakels in de weg naar transitie binnen de voedselketen. Allen komen aan het woord tijdens een gespreksavond over de toekomst van voedsel. De bijeenkomst vindt plaats op 24 mei in het Boxtelse gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat en begint om 20.00 uur.

De avond wordt georganiseerd door de plaatselijke bibliotheek, ZLTO Dommel & Aa en Transitie Boxtel. Er komen steeds meer mensen bij en voedsel, de eerste levensbehoefte van de mens, wordt steeds belangrijker. Om te zorgen dat alle monden gevoed kunnen worden, is verandering nodig stellen de initiatiefnemers. Maar botst de behoefte aan meer voedsel met de noodzaak om zuiniger met de Aarde om te gaan? En wie betaalt onder de streep de rekening?

In De Rots wordt ingezoomd op het grotere geheel. Ook worden ervaringen, oplossingen en verhalen uit de praktijk gedeeld. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, aanmelden kan via www.huis73.nl Vanaf 19.30 uur is De Rots geopend.