LSV'er Mart Strik (midden) strijdt met enkele ploeggenoten om de bal in het duel tegen Knegselse Boys. Foto: Hans Verberk.

Opnieuw flinke zeperd voor LSV

Algemeen

Het zit LSV niet mee de laatste weken. Vorige week was De Bocht ‘80 te sterk, zondag 1 mei legden de Lennisheuvelnaren het in eigen huis af tegen Knegselse Boys: 0-5.

De thuisploeg had zich voorgenomen om vanuit achterin ‘op safe’ te spelen, maar dat mislukte. De gasten kwamen snel op voorsprong. Ze bouwden die nog voor rust uit naar 0-3.

Na de rust scoorde Knegselse Boys nog twee doelpunten, beide van Remco van den Broek, die een hattrick maakte. LSV wist er geen treffer tegenover te stellen.

GEEN DEGRADATIE

Zondag spelen de Lennisheuvelnaren uit tegen Dosko ‘32 in Duizel. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Een nieuwe kans op een goed resultaat. Voor degradatie hoeft LSV overigens niet te vrezen, het komt uit in de vijfde klasse C, een zesde klasse is er niet. Desalniettemin strijdt de ploeg uiteraard voor de punten, om een zo goed mogelijke competitie neer te zetten.