ODC raakt overwinning kwijt in blessuretijd

Algemeen

Voetbalclub ODC heeft voor de tweede week op rij met 1-1 gelijkgespeeld. Was het vorige week tegen Zwaluw VFC nog een bonuspunt, deze keer voelde het alsof het twee verliespunten waren. Want in Sint-Michielsgestel kwam tegenstander SCG’18 in blessuretijd alsnog langszij nadat Sjoerd van Lokven de tricolores vlak na rust aan de leiding had gebracht.

De kelderkraker was niet hoogstaand maar wel spannend tot de laatste seconde. Door het gelijkspel is ODC één plaats gestegen op de ranglijst en staat het twaalfde met veertien punten uit twintig wedstrijden.

Vooraf stonden de Boxtelaren één puntje achter op de Gestelse ploeg dus bij winst zou de ploeg van trainer Piet Drijvers over de tegenstander heen gaan. Gedurende de hele wedstrijd was er van goed voetbal geen sprake maar dat is normaal bij dit soort duels waarbij er voor beide partijen veel op het spel staat.

Tekenend was de eerste grote kans van de wedstrijd. Al in de eerste minuut ging de SCG-defensie na goed druk zetten door de bezoekers enorm in de fout. Just van Wijk pikte de bal op, passeerde doelman Dennis Schoenmaker maar sch..