Verzamelalbum Liempde slaat aan

Het verzamelboek van de werkgroep Op Liemt Gemunt (OLG) is volgens de initiatiefnemers een groot succes. Sinds het album, waar inwoners plaatjes van lokale clubs en bedrijven in kunnen plakken, te koop is, wordt er flink geruild en gespaard. De eerste boeken zijn zelfs al vol...

Er passen 288 plaatjes in het album. Eenmaal compleet geeft het een beeld van het functioneren van de Liempdse gemeenschap anno nu. Naast de foto's, staat het boek ook vol historische verhalen en wetenswaardigheden. 

Er is inmiddels een Facebookpagina opgericht (Ruilgroep Verzamelboek Liempde) waar dubbele stickers actief worden verhandeld om de ontbrekende exemplaren te verkrijgen. De OLG-werkgroep wil, zodra het weer mag, graag nog een ruilbeurs opzetten. Daar wilde José Kelders niet op wachten. De initiatiefnemers vernamen al snel dat de Liempdse met haar fiets door het dorp reed om het hele boek zo snel mogelijk compleet te krijgen. Daardoor was ze dan ook de eerste die het album vol had. 

Volgens Jan Tax van supermarkt Coop en een van de initiatiefnemers binnen OLG, zijn er nog voldoende stickers en boeken verkrijgbaar bij de deelnemende Liempdse ondernemers. ,,Maar", zo waarschuwt hij, ,,op is op!"