Saskia van der Schoot won een nieuwe fiets tijdens de decemberactie van winkeliersvereniging Selissen.
Saskia van der Schoot won een nieuwe fiets tijdens de decemberactie van winkeliersvereniging Selissen. Foto: Linda van de Wiel

Winkeliers Selissen verblijden winnaars decemberactie

Algemeen Selissenwal (c) Nieuws (c)

‘Wat een leuke verrassing’ en ‘ik win nooit iets’. Deze reacties hoorde Nancy Dubbeld veelvuldig toen ze hoogstpersoonlijk de prijzen van de jaarlijkse winkeliersactie Selissen uitreikte aan de winnaars. De filiaalmanager van Trekpleister in Boxtel deed dit samen met Bart van Roosmalen van Bloemsierkunst Marimba. Samen verblijdden ze in totaal negentien mensen met een prijs. 

Twee fietsen, een televisie, cadeaupakketjes en tegoedbonnen. Winkeliers van winkelcentrum Selissen tastten ondanks de gedeeltelijke sluiting in hun buidel om het winkelend publiek weer een prijzencircus aan te bieden. Vóór de coronacrisis werden de prijzen uitgereikt in eetwinkel Select, vorig jaar gebeurde dit in de buitenlucht. ,,Ik vond het leuk de prijzen dit jaar bij de winnaars thuis te bezorgen en dat werd gewaardeerd”, vertelt Dubbeld. ,,Velen vroegen me binnen voor een kopje koffie, maar ik was erg druk met het bezoeken van negentien bofkonten.” Een van hen was Saskia van der Schoot, die verrast werd met een spiksplinternieuwe fiets. ,,Nancy belde me op en zei dat ik een van de hoofdprijzen gewonnen had”, glundert de Boxtelse. ,,Ik was compleet verrast, mijn man Heino en zoon Rik hadden tien spaarkaarten in de bak gedaan met mijn naam erop. Dit is wel een heel mooie manier om 2022 te starten.”

Met de decemberactie laat Dubbeld zien dat zij zich vol enthousiasme inzet voor de activiteiten in winkelcentrum Selissen. ,,De volgende acties zijn rondom Vader- en Moederdag. Verder volgen een Sinterklaasactiviteit en hopelijk weer een kerstmarkt. Deze kon de laatste twee jaar vanwege de beperkende maatregelen niet doorgaan. Ik heb er wel weer zin in!”

OP DE FOTO: Saskia van der Schoot won een nieuwe fiets tijdens de decemberactie van winkeliersvereniging Selissen. Foto: Linda van de Wiel.