ROBERT VAN KEMENADE
ROBERT VAN KEMENADE Foto: Eigen collectie

Liempdenaar beproeft liefdesgeluk op tv bij First Dates

Algemeen Liempde (c) Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

Op televisie daten, het levert vaak ongemakkelijke situaties op en voor de kijker leuke beelden. Toch is dat precies wat Liempdenaar Robert van Kemenade gaat doen. Hij is vrijdag 14 januari te zien in het BNN/Vara-programma First Dates op NPO3.

In deze populaire datingshow worden twee vreemden via een matchingsprogramma aan elkaar gekoppeld en krijgen zij een etentje in het First Dates-restaurant aangeboden. Het gesprek dat ontstaat wordt gefilmd en na afloop bepalen de twee of er nog een vervolg in zit of dat er totaal geen klik aanwezig is. Het programma is mede populair vanwege de charismatische presentators Sergio Vyent en Victor Abeln die respectievelijk als gastheer en barman optreden en alle potentiĆ«le liefdeskoppels ontvangen in het restaurant.  

Hoe de date van Van Kemenade verloopt is vrijdag te zien vanaf 19.27 uur op NPO3. Wie daar niet op wil wachten kan de uitzending tegen betaling nu ook al bekijken via NPO Plus.

OP DE FOTO: Robert van Kemenade is in Liempde bekend als makelaar. Vrijdag laat hij zijn persoonlijke kant zien op televisie. Foto: eigen collectie.