Ouderen kunnen hun verkeerskennis opfrissen

Voor ervaren automobilisten van 55 jaar en ouder die in de gemeente Sint-Michielsgestel wonen, houdt Veilig Verkeer Nederland tweemaal een gratis opfriscursus verkeerskennis. De cursus duurt tweemaal twee uur en wordt twee keer gegeven, zodat er meer mensen mee kunnen doen.

Deelname is gratis. Het verkeer is voortdurend in beweging. Regels veranderen, vallen weg of er komen juist nieuwe bepalingen bij. De workshops zijn bedoeld om de verkeerskennis van 55-plussers helemaal bij de tijd te brengen. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de deelnemers door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.
De bijeenkomsten zijn in Berlicum op: vrijdag 9 en 16 oktober van 9.15 tot 11.30 uur en in Sint-Michielsgestel op dinsdag 17 en 24 november van 13.15 tot 15.30 uur. Deelnemers ontvangen een week voor aanvang van de lessen een bevestiging met de locatiegegevens.

INSCHRIJVEN

Belangstellenden kunnen zich tot een week voor aanvang van de cursus inschrijven via www.vvn.nl/opfriscursussintmichielsgestel of tijdens kantooruren via telefoonnummer (088) 52 48 850 van Veilig Verkeer Nederland. Het instituut organiseert alle opfriscursussen volgens de huidige RIVM richtlijnen.