Met deze bruidsfoto sleepte fotograaf David Lamboo de publieksprijs in de wacht bij de wedstrijd om de Bruidsfoto Awards. Een fraaie opsteker voor de Esschenaar. Hij maakte zijn bekroonde opname op landgoed Tongelaar in Mill. (Foto: David Lamboo).
Met deze bruidsfoto sleepte fotograaf David Lamboo de publieksprijs in de wacht bij de wedstrijd om de Bruidsfoto Awards. Een fraaie opsteker voor de Esschenaar. Hij maakte zijn bekroonde opname op landgoed Tongelaar in Mill. (Foto: David Lamboo). Foto: David Lamboo

Essche fotograaf valt in de prijzen

De Essche bruidsfotograaf David Lamboo is in de prijzen gevallen tijdens de zestiende editie van de Bruidsfoto Awards. Lamboo sleepte de publieksprijs in de categorie ‘Bruid’ binnen.

Een grote eer en opsteker in deze tijd. ,,De award is een mooie erkenning van mijn werk, ik ben er erg trots op. Je bent jaren bezig met jezelf ontwikkelen en hoewel het het belangrijkste is dat de bruidsparen zelf gelukkig zijn met hun foto’s, is zo’n award een mooie bevestiging van buitenaf. Ik ben er extra blij mee in deze wat onzekere tijden, echt een opsteker", aldus Lamboo.
Uit ruim 1.250 inzendingen nomineerde een onafhankelijke en internationale vakjury van het evenement begin dit jaar tachtig foto’s in acht verschillende categorieën. Meer dan elfduizend mensen hebben gestemd. In één van die categorieën vond het publiek de foto van David Lamboo de mooiste.
De foto is gemaakt op het landgoed bij Kasteel Tongelaar in Mill. ,,Het leuke is dat we langs een oude schuur liepen waar nog wat landbouwwerktuig en stenen in lagen. Maar omdat het licht zo mooi viel en de klimop tegen de muur groeide was het een perfecte plek om wat portretten te maken.”
De Bruidsfoto Award heeft als doel de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Voor het complete overzicht van alle winnaars, eervolle vermeldingen en een korte video, kijk op www.bruidsfotoaward.nl.

Afbeelding