Talentenjacht jeugdploegers via video-inzending


Een domper voor de jeugdige carnavalsvierders in Liempde. De eerste editie van Liemt got Talent op 19 december, die in de plaats van het Ploegerrangfestival zou worden georganiseerd, gaat niet door. Hoewel deelnemers niet meer live kunnen optreden, maken zij nog wel kans om via een video-uitzending uitgenodigd te worden voor de jeugdzittingsavonden...

Prinsenvereniging De Ploegers annuleerde de voorstelling in zaal De Serenade door de huidige coronamaatregelen. De hoop is nu gevestigd op het doorgaan van de jeugdzittingsavonden op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari 2022. 

UPLOADEN

Degenen die tijdens Liemt got Talent het publiek zouden vermaken, krijgen de kans om dat daar te doen. Zij moeten hun act filmen, het bestand uploaden via de online downloaddienst WeTransfer en verzenden naar jeugd@ploegers.nl. Dit kan tot en met woensdag 8 december. De jeugdcommissie bekijkt alle inzendingen om daaruit de beste acts te selecteren. 

Zondag 19 december worden de winnaars bekendgemaakt. Zij mogen dan hun talent laten zien tijdens de jeugdzittingsavonden in De Serenade.