In het weekeinde van 27 en 28 november werd deze prullenbak langs voetgangers- en fietspad De Lange Loop in Boxtel opgeblazen. De zakken vol lege drankflessen vormden maandagochtend stille getuigen van het 'feestje' dat op de oever van de Dommel ter hoogte van De Wagenmaker is gevierd. (Foto: Henk van Weert).
In het weekeinde van 27 en 28 november werd deze prullenbak langs voetgangers- en fietspad De Lange Loop in Boxtel opgeblazen. De zakken vol lege drankflessen vormden maandagochtend stille getuigen van het 'feestje' dat op de oever van de Dommel ter hoogte van De Wagenmaker is gevierd. (Foto: Henk van Weert). Foto: Henk van Weert

Ingezonden brief: vuurwerkverbod

Algemeen Nieuws (c)

Door: Carine van Dieten

Er gaat niet opgetreden worden naar aanleiding van het vuurwerkverbod. Onze burgemeester gunt je je pretje. Dat er mensen al de hele maand last van hebben als iedere avond rond half negen de enorme knallen, gevolgd door ritsen vuurwerk, in Oost beginnen en dieren hier angstig van worden, is niet van belang. Dat je mensen hiermee aanzet tot burgerlijke ongehoorzaamheid, de coronaregels ondermijnt, personeel in de ziekenhuizen minacht, doet er kennelijk niet toe. Vind je het verwonderlijk dat men in Europa dan verbaasd is dat men hier zo weinig de regels naleeft en de vraag leeft hoe het staat met de moreel ethische verantwoordelijkheid in ons land. Verantwoording nemen voor het eigen gedrag is bij velen onbekend. Maar we hebben in ieder geval een burgervader die je je pretje gunt!

Afbeelding