Duo Two of Us cancelt de ode aan John Lennon in kunstcafé Coupé, die voor 18 december was gepland. (Foto: Peter de Koning, 2017).
Duo Two of Us cancelt de ode aan John Lennon in kunstcafé Coupé, die voor 18 december was gepland. (Foto: Peter de Koning, 2017). Foto: Peter de Koning

Two of Us cancelt optreden

Algemeen Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

Het Boxtelse duo Two of Us zou zaterdagavond 18 december zijn tweeluik met ode aan popidool John Lennon voltooien. Door de aangescherpte coronaregels is het optreden in kunstcafé Coupé opnieuw afgeblazen.

Jos Vervoort en Adrie van Osch zijn al sinds hun tienerjaren verknocht aan muziek van The Beatles. Als het duo Two of Us vertolken ze de Mercy Beat maar al te graag. Vorig jaar was het vier decennia geleden dat Lennon overleed en dus besloten de twee Boxtelaren tot een muzikaal tweeluik met diens werken. 

Na een geslaagde eerste uitvoering in oktober 2020, moest door corona het vervolg twee maanden later worden geannuleerd. En de uitgestelde editie die over twee weken op het programma stond, is eveneens gecanceld. ,,We hebben nog even overwogen om het optreden ‘s middags te houden. Maar door de anderhalvemeterregel kunnen er dan nog maar twintig luisteraars komen. Dat vinden we wat weinig”, meldde Vervoort deze week. Mensen die al kaarten hadden gereserveerd, krijgen hun geld teruggestort.