HCB ’92 wint overtuigend van reserves Acritas

De handbalsters van HCB '92 speelden zondagochtend tegen Acritas in Bakel. Voorafgaand was er afgesproken dat in hoog tempo gespeeld zou worden. Dit resulteerde in een snelle 0-5 voorsprong voor de Boxtelse ploeg. Die won uiteindelijk ruim: 3-21.

De eerste treffers liet HCB ’92 aantekenen door Annemarie Sens, Gitte Vanhout, Manon Foolen en Alisha de Wit. Een goede aanval van de tegenstander zette de bezoeksters even op het verkeerde been: 1-5. Hierna scoorde HCB ’92 er weer lustig op los, waardoor ook Veerle van Abeelen op het scorebord kwam. De eerste helft werd afgesloten met een 2-11 voorsprong.

De thuisploeg speelde traag. In de rust sprak de Boxtelse formatie dan ook af het eigen tempo aan te houden. Door enkele ballen te onderscheppen, zette HCB verschillende keren een snelle aanval op. Hieruit werd meerdere malen gescoord door De Wit, Anouk Schellekens en Lieke van Rooij. Omdat ook Liza van Rooij, Sens en Van Abeelen goed werden vrijgespeeld namen zij hun goaltjes mee. Acritas wist nog eenmaal haar hoek vrij te spelen en die legde de bal achter de Boxtelse keepster.