Seniorenvervoer krijgt bijdrage van supermarkt


Bedrijfsleider Pieter de Rooij van de Boxtelse Lidl-supermarkt toverde zaterdag een lach op het gezicht van de bestuursleden van Seniorenvervoer Boxtel. Hij schonk het burgerinitiatief namelijk een bedrag van 250 euro. 

Adviseur Joop van Dun en secretaris Theo Savelkouls kregen de cheque uit handen van De Rooij. Voorzitter Kees de Waal van het initiatief, verenigd in een stichting, is blij met de donatie van de super. ,,Dit soort bijdragen zijn onontbeerlijk om een dergelijke organisatie als het Seniorenvervoer op te tuigen en in de lucht te houden." 

Naast de sponsoring van de super, is woonstichting Joost een actie gestart met het Seniorenvervoer. Onder haar huurders van 55 jaar en ouder, verloot de corporatie 35 reisboekjes waarmee elke winnaar tien ritten lang gebruik kan maken van het personentransport. 

Overigens worden niet alleen mensen vervoerd: op donderdag en vrijdag rijden de vrijwillige chauffeurs van het Seniorenvervoer Boxtel van Elisabethsdael naar dienstencentrum Kloosterhof in Liempde om warme maaltijden af te leveren voor senioren. 

Wie gebruik wil maken van de vervoersdienst, kan op werkdagen contact opnemen via telefoonnummer 06-12 51 87 15 tussen 09.00 en 13.00 uur voor een rit op de volgende dag of later. 

Meer informatie: www.seniorenvervoerboxtel.nl.