Dorpen lopen uit voor Sinterklaas
Dorpen lopen uit voor Sinterklaas Foto: Peter de Koning

Pieten met pony bij winkeliers in wijk Selissenwal

Algemeen Selissenwal (c) Winkelcentra Nieuws (c)

Met de feestdagen voor de deur begeeft de detailhandel in winkelcentrum Selissen zich steeds meer in decembersferen. Zo organiseren de winkeliers zaterdag 27 november een Sinterklaasactiviteit: er komen enkele Pieten op bezoek, die zelfs een pony meenemen. Ook is de jaarlijks terugkerende spaarzegelactie van start gegaan.

De Pieten bezoeken het winkelcentrum zaterdag vanaf 12.00 uur. Ze delen coronaproof snoepgoed uit en er wordt Sinterklaasmuziek gedraaid. Een uurtje later zal ook een pony aansluiten bij dierenspeciaalzaak Izzy. Kinderen kunnen een ritje maken, met het dier op de foto of gewoon even knuffelen, meldt eigenaresse en organisator Ellen van Dordt. Vanaf zaterdag kunnen Boxtelaren ook een voerbak voor hun huisdier afgeven in de winkel. De bak wordt zondag 5 december gevuld met een presentje voor de trouwe viervoeters.

SPAARZEGELS 

De jaarlijkse decemberactie is twee weken geleden gestart. Het winkelend publiek kan in het winkelcentrum zegels sparen: bij elke vijf euro die wordt besteed, ontvangt de klant een zegel. Bij tien stuks is de spaarkaart vol en maken Boxtelaren kans op verschillende prijzen. Er zijn onder meer fietsen en televisies te winnen, maar ook wat kleinere prijzen als waardebonnen en een barbecue. De actie loopt tot en met vrijdag 24 december. De winnaars krijgen dinsdag 28 en woensdag 29 december telefonisch bericht.