Stille heidewandeling op Kampina


De commissie vorming van de Protestantse Gemeente Boxtel start zaterdag 30 oktober met een nieuwe reeks stiltewandelingen. Deelnemers vertrekken om 08.00 uur bij de familie Van Krimpen aan de Glasvenseweg 2.

Tijdens een stiltewandeling worden de deelnemers zich meer bewust van geluid en stilte. In de natuur doet de groep oefeningen in aandacht. Onderweg wordt op enkele plaatsen een gedachte of een gedicht voorgelezen.

De laatste stiltewandeling was gepland voor maart 2020, maar kon niet doorgaan vanwege de uitbraak van Covid-19. De datum voor de herstart is niet toevallig gekozen. De dag erna is immers uitgeroepen tot de Dag van de Stilte, meldt een woordvoerder van de organisatie. 

Na afloop wordt de wandeling wordt afgerond met een gesprek rond de vuurkorf. Voor koffie en gebakken versnapering wordt een kleine vergoeding gevraagd. 

Er geldt een maximum aantal deelnemers en daarom dienen belangstellenden zich aan te melden. Dat kan via e-mail: mariannevankrimpen@gmail.com of door te bellen naar telefoonnummer 06-12 38 45 84.