Vlnr: Thijm van de Ven, Adam Brojek, Jasper Verheule, Siem van de Langenberg en Olivier Hoppenbrouwers zijn bezig aan een zegereeks. (Foto: eigen collectie).
Vlnr: Thijm van de Ven, Adam Brojek, Jasper Verheule, Siem van de Langenberg en Olivier Hoppenbrouwers zijn bezig aan een zegereeks. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

WEEK VOL WINST VOOR BOXTELSE CLUB


Badmintonners BC '80 hebben smaak te pakken

De badmintonners van BC '80 Blusco zijn lekker bezig. Vorige week boekten alle teams een overwinning. Zo won de vaandelploeg woensdag 13 oktober met ruime cijfers van Vught. 

In Vught sloegen de mannen van BC '80 de tegenstander van het veld: 4-12. De reserveploeg zette de dag ervoor in eigen huis met dezelfde cijfers Heesch opzij. Maar in het bijzonder hadden de jeugdspelers, verenigd in team 4 van BC '80, een goede week. Op dinsdag wonnen Thijm van de Ven, Adam Brojek, Jasper Verheule, Siem van de Langenberg en Olivier Hoppenbrouwers in Oisterwijk. Weliswaar gaf de tegenstander zich niet zomaar gewonnen en scoorden de Boxtelse gasten moeizaam. Maar zij zegevierden wel (7-9) en zijn tot nu toe ongeslagen in hun klasse. Een dag later badmintonde de equipe uit tegen Vught, voor het eerst in het clubshirt. Misschien bracht dit geluk want ook dat duel werd aan de zegekar gebonden: 7-9.


q Vlnr: Thijm van de Ven, Adam Brojek, Jasper Verheule, Siem van de Langenberg en Olivier Hoppenbrouwers zijn bezig aan een zegereeks. (Foto: eigen collectie).