Mariëlle van Rosmalen heeft namens JRC Boxtel de bal in handen en zoekt naar een mogelijkheid om door de verdediging te komen. (Foto: Hans Verberk).
Mariëlle van Rosmalen heeft namens JRC Boxtel de bal in handen en zoekt naar een mogelijkheid om door de verdediging te komen. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

NOG GEEN PUNTEN VOOR BOXTELSE BASKETBALSTERS

Vrouwen van JRC bungelen onderaan 

Een doelsaldo van - 33 en nog geen wedstrijd gewonnen: het zit de basketbalsters van  JRC Boxtel nog niet mee dit seizoen. Ze bungelen onderaan op de ranglijst. Daar bracht de wedstrijd van vrijdag geen verandering in.

De vrouwen verschenen thuis in het veld tegen BC Bumpers uit Sittard. In sporthal De Braken wierpen de Boxtelse speelsters toch menig bal door het netje. Ze vergaarden 43 punten. Dat waren er echter te weinig om te winnen, want Bumpers liet 52 punten noteren.

De eerstvolgende wedstrijd van de vrouwen van JRC Boxtel is op 29 oktober. Dan spelen ze in Tilburg tegen Pendragon. Een nieuwe kans op een overwinning.


q Mariƫlle van Rosmalen heeft namens JRC Boxtel de bal in handen en zoekt naar een mogelijkheid om door de verdediging van de tegenstander te komen. (Foto: Hans Verberk).