Joost Stienen van chipbedrijf ASML (links) gaf onlangs een presentatie voor de leden van de Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren. Voorzitter Twan van Erp bedankte hem voor zijn komst. De bijeenkomst bracht tevens geld op voor de Voedselbank. (Foto: eigen collectie).
Joost Stienen van chipbedrijf ASML (links) gaf onlangs een presentatie voor de leden van de Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren. Voorzitter Twan van Erp bedankte hem voor zijn komst. De bijeenkomst bracht tevens geld op voor de Voedselbank. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

Leden Rotaryclub doneren 1.300 euro voor nieuwe bus Voedselbank

Algemeen Nieuws (c)

Na afloop van een bijeenkomst van de Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren hebben de leden 1.300 euro bij elkaar gelegd voor de Voedselbank. Dit geld wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe transportbus in Boxtel.  

De serviceclub komt eens per twee weken bij elkaar bij brasserie Cis aan de Eindhovenseweg. Naast de leden waren ook relaties van buiten de vereniging uitgenodigd. Op het programma stond een presentatie van Joost Stienen, de financiële man van chipfabrikant ASML. Hij vertelde de vijftig aanwezigen onder meer over de strategie van het beursgenoteerde bedrijf. 

Stienen was in Boxtel op uitnodiging van de Rotaryclub om in het kader van het jaarthema ‘Nieuwe perspectieven’ te spreken. Na afloop werden alle bezoekers gevraagd om een bijdrage te leveren aan het goede doel van de avond, een nieuwe bus voor de Voedselbank. 

OP DE FOTO: Joost Stienen van chipbedrijf ASML (links) gaf onlangs een presentatie voor de leden van de Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren. Voorzitter Twan van Erp bedankte hem voor zijn komst. De bijeenkomst bracht tevens geld op voor de Voedselbank. (Foto: eigen collectie).