Afbeelding
Foto: Eigen collectie

Raad de prins van Ploegersland: laatste tip

Algemeen Liempde (c) Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

De nieuwe prins van Ploegersland wordt zaterdag 23 oktober in De Serenade aan de Oude Dijk in Liempde geïnstalleerd. De avond begint om 20.30 uur. Deze week de laatste hint voor mensen die de identiteit van de koldervorst proberen te raden.

Tip zeven: Wat vliegt de tijd. We zijn alweer toe aan de allerlaatste tip. En over vliegen gesproken. Kent u dat? Dat je over de weg moet vliegen om op tijd te zijn? Met de kans om beboet te worden? Of erger, met stukken komt te zitten? Onze prins houdt wel van ‘gas erop’. Maar er zijn momenten waarop hij zich de wijsheden van Johan Cruijff ter harte neemt. Je bent op tijd of je bent te laat. Als je te laat bent, moet je zorgen dat je op tijd vertrekt. En als je iemand ziet sprinten is hij te laat vertrokken.

Inzenden kan tot en met zaterdag 23 oktober, 18.00 uur, naar henkkeijsers@ziggo.nl. Deelnemers maken kans op twee vrijkaarten voor de zittingsavonden in januari. Op de site van de Ploegers zijn alle tips terug te vinden. Wie bij de prinsbekendmaking wil zijn, moet een coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs meenemen. (Foto: eigen collectie).