TAVDONDERSLAG DOET GOEDE ZAKEN

Van Geel weer ongenaakbaar 
bij recreatieve tafeltennisduels

Toon van Geel, lid van tafeltennisteam TavDonderslag, bleef maandag opnieuw een competitieronde ongeslagen. En dit voor de derde keer op rij. Hij speelde in de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) tegen De Dommel/Taverbo.

Verrassingen bleven uit in de derde speeldag van de BRTC. TavDonderslag versloeg De Dommel/Taverbo met 7-3. De Horntreffers won met dezelfde cijfers van Rotsvast. 

Van Geel gunde de tegenstanders geen enkel punt en ook Frans van Dun en Hans van Haaren droegen met ieder twee winstpartijen flink bij aan de overwinning. Voor De Dommel/Taverbo scoorde alleen Ad de Man twee punten in het enkelspel en samen met zijn teamgenoot Ad van Lier was hij ook goed voor de winst in het dubbelspel. Raymond de Boer scoorde niet voor zijn team De Dommel/Taverbo. 

Namens De Horntreffers verloren Ad van Weert en Imre Hadfy geen punten maar moest Hans van Weert er twee inleveren, omdat Dinie van den Nieuwenhuizen en Geerta Pluut van Rotsvast allebei in drie games van hem wonnen. Van den Nieuwenhuizen was samen met Claudia Donders in het dubbelspel ook nog te sterk voor Hans van Weert en Hadfy in het dubbelspel. 


Uitslagen maandag 11 oktober

TavDonderslag - De Dommel/Taverbo        7-3

De Horntreffers - Rotsvast        7-3

Programma maandag 18 oktober

De Dommel/Taverbo - De Horntreffers        20.00

Taverbo 1 - Rotsvast        20.00


Stand per 11 oktober

De Horntreffers 30-172; TavDonderslag 30-163; Taverbo 1 20-124; De Dommel/Taverbo 20-85; Rotsvast 20-7.