Makelaar Robert van Kemenade, kantooreigenaar Harrie van Beers en kantoorgenoot Karin Wolsleger zijn in hun nopjes met de Re/Max-prijs.
Makelaar Robert van Kemenade, kantooreigenaar Harrie van Beers en kantoorgenoot Karin Wolsleger zijn in hun nopjes met de Re/Max-prijs. Foto: Owen O'Brien

Prijs voor Liempdse makelaar Robert van Kemenade

Algemeen Liempde (c) Nieuws (c)

De Liempdse makelaar Robert van Kemenade heeft de kracht van de Re/Max-formule ingezet om zichzelf te ontwikkelen en te laten groeien. Tijdens de Re/Max  Award Night in Scheveningen kreeg hij in aanwezigheid van een groot gedeelte van het netwerk een prijs uitgereikt door Martijn Groot, directeur van de landelijke makelaarsorganisatie. 

Tijdens de uitreiking werd Van Kemenade omschreven als hét aanspreekpunt voor alle makelaars werkzaam bij het kantoor en dat doet hij met veel passie en plezier. De Liempdenaar helpt en inspireert elke dag wel kantoorgenoten. 

Wat klanten in reviews vooral aangeven, is dat Van Kemenade een gedegen advies geeft. Maar, nog belangrijker, hij denkt mee in wat te doen en helpt in het proces van afscheid nemen van je thuis en het verkopen van een huis. De basis van de succesformule ligt volgens Van Kemenade in het zelfstandig ondernemerschap: ,,Een makelaar is als zelfstandig ondernemer aan het Re/Max -kantoor verbonden. Je voelt altijd de motivatie om net dat stapje extra te zetten om de koop of verkoop tot een goed einde te brengen. Daarnaast kun je altijd terugvallen op de expertise en creatieve ideeën van kantoorgenoten.” 

De makelaar, bijna heel zijn leven woonachtig in Liempde, kan zich richten op de opdrachtgevers en het realiseren van de woonwensen van zijn klanten. Hij onderscheidt zich in de markt door zijn betrokkenheid bij vooral zijn opdrachtgevers en door zijn full-service aanpak. 

OP DE FOTO: Makelaar Robert van Kemenade, kantooreigenaar Harrie van Beers en kantoorgenoot Karin Wolsleger zijn in hun nopjes met de Re/Max-prijs. Foto: Owen O’Brien.