Afbeelding

Taverbo 1 klopt uit in Utrecht SVE 3

Algemeen Sport & Gezondheid (c) Nieuws (c)

Taverbo 1 reisde vrijdag naar Utrecht voor de uitwedstrijd tegen SVE 3. De Boxtelaren keerden terug met de volle buit, want ze wonnen deze competitieronde met 4-6.

SVE speelde met Wai Jor Woe, Sean Bakker en Ron van der Maarel en Taverbo met de vertrouwde opstelling Johan van de Nieuwenhuizen, Bram Bakker en Sjoerd Broos.

Van de Nieuwenhuizen beet het spits af tegen Woe, hij had moeite om in zijn spel te komen en moest de overwinning met 3-1 aan zijn tegenstander laten. Die opponent won overigens van alle Boxtelaren. Bram Bakker versloeg vervolgens zijn achternaamgenoot en Broos klopte Van der Maarel. 

Bakker en Broos vormden een dubbel en gingen in de vijfde set met hun partij aan de haal. Van de Nieuwenhuizen bracht de stand op 1-4 in Boxtels voordeel door zijn tweede enkelspel wel te winnen. Hij bond Sean Bakker aan de zegekar. Maar het was nog niet gedaan, want Woe versloeg Sjoerd Broos in een spannende en lange wedstrijd. Later zou de SVE-speler ook Bram Bakker kloppen. Van de Nieuwenhuizen legde het af tegen Van der Maarel, maar de voorsprong van Taverbo was door winstpartijen van Bakker en Broos groot genoeg om met de eindzege naar huis te gaan: 4-6.