Vijfdeklasser LSV kansloos in uitduel Knegsel

Algemeen Sport & Gezondheid (c) Nieuws (c) Lennisheuvel (c)

De Lennisheuvelse voetbalclub LSV beleefde zondag een off-day tegen Knegselse Boys. Het uitduel werd met 0-3 verloren.

De gastheren startten vol vuur, terwijl de bezoekers futloos leken. Het eerste halfuur wist LSV nog een tegendoelpunt te voorkomen. Vanuit een corner liep Knegsel echter bij de eerste paal in het Lennisheuvelse doel. Een kleine tien minuten later maakte de thuisploeg ook haar tweede doelpunt. Vanaf links werd de bal diep gestoken, waarna de spits van Knegsel de bal feilloos binnenschoot.

De tweede helft verliep nagenoeg hetzelfde. LSV hield tegen en Knegsel had de bal, maar creƫerde niet echt grote kansen. Hier en daar kwamen de Boys er een paar keer door over de flanken, maar daar bleef het bij. Totdat de Lennisheuvelse voetballers twee minuten voor het einde alsnog hun derde tegentreffer moesten incasseeren. Al met al een kansloze dag voor LSV.