KBO Gemonde viert herstart activiteiten

Algemeen Gemonde (c)

Na een noodgedwongen pauze van ruim anderhalf jaar kan KBO Gemonde diverse activiteiten weer oppakken en dat is reden voor een feestelijke middag voor de leden. Die is op donderdag 28 oktober in café-zaal De Schuif aan de Dorpstraat 30 en begint om 14.00 uur.

Het programma blijft nog even geheim, het bestuur wil wel onthullen dat de bezoekers ‘s avonds thuis niet hoeven te eten. De middag is gratis toegankelijk, leden moeten zich wel aanmelden. Dit kan door het strookje dat bij nieuwsbrief Efkes Kèijke zit, in de brievenbus te doen bij Lariestraat 15 of te bellen naar (073) 55 30 735 of 06-29 22 22 86. Opgeven is mogelijk tot en met zaterdag 23 oktober.

Voor deze middag en de overige activiteiten van de KBO geldt dat bezoekers een coronacheck moeten kunnen tonen.

De reden voor de feestmiddag is dat de ouderen weer samen dingen mogen doen. Het koersballen, sjoelen en fietsen was alweer gestart, zaterdag 23 oktober kunnen 45-plussers zich voor het eerst sinds lange tijd uitleven op de dansvloer in café-zaal De Schuif. Deze dansavonden bestaan al meer dan veertig jaar. Dj Harrie zorgt voor de muziek. De zaal gaat open om 19.00 uur, de entree bedraagt 1,50 euro.

Ook de maandelijkse kaartmiddagen beginnen weer. De eerste is donderdag 21 oktober vanaf 13.30 uur, in De Schuif.